Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ 2022

Gold Χορηγοί στα Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ 2022

Για 20ή συνεχόμενη χρονιά, το περιοδικό ΧΡΗΜΑ διοργάνωσε τα Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ 2022, σε συνεργασία με την ethosEVENTS και το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr, με στόχο την ανάδειξη των επιχειρήσεων που στηρίζουν την ελληνική οικονομία και συμβάλλουν στην ανάπτυξη του χρηματιστηριακού θεσμού.

Τα Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ αναγνωρίζονται από την επιχειρηματική και επενδυτική κοινότητα ως ένας καταξιωμένος θεσμός ετήσιας αξιολόγησης των εισηγμένων στο Χρηματιστήριο Αθηνών εταιρειών. Πρωτοπόρος στην έγκυρη και εις βάθος ενημέρωση στο οικονομικό, επιχειρηματικό και χρηματιστηριακό γίγνεσθαι, το περιοδικό ΧΡΗΜΑ καινοτόμησε το 2003 εισάγοντας τη διοργάνωση των συγκεκριμένων βραβείων στη χρηματιστηριακή αγορά, με σκοπό την  ανάδειξη των επιχειρήσεων που στηρίζουν την ελληνική οικονομία, την εξωστρέφεια και την καινοτομία.

Η εταιρία μας ήταν παρούσα ως Gold Χορηγός της εκδήλωσης, η οποία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Divani Caravel Αthens, στο πλαίσιο της εταιρικής πολιτικής στήριξης των επιχειρήσεων του κλάδου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, στελέχη της εταιρίας μας είχαν την τιμή να απονείμουν βραβεία στους πλέον καταξιωμένους του κλάδου επιχειρηματίες.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn