ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ

We Rise By Lifting Others

Η εταιρία ΑΓΓΕΛΑΚΑΚΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ αποτελεί μίας από τις δυναμικότερες εταιρείες συμβούλων επιχειρήσεων στην ελληνική επικράτεια.

Με ένα ευρύ φάσμα, εγχώριου αλλά και διεθνούς πελατολογίου, αποτελεί μία από τις πλέον, πιο αναγνωρίσιμες εταιρίες στο χώρο των επενδύσεων.

Αγγελακάκης & Συνεργάτες Σύμβουλοι Επιχειρήσεων - Γραφείο Αθήνας
γραφείο στην αθήνα συμβούλων επιχειρήσεων

Οι Αξίες μας

1

Υψηλών απαιτήσεων εξυπηρέτηση

2

Πρωτοποριακές τακτικές στην επιδότηση έργων

3

Δημιουργικότητα

4

Ακεραιότητα

5

Κοινωνική ευθύνη

Βασικός σκοπός της εταιρείας είναι να βοηθά καθημερινά ανθρώπους να ευδοκιμούν, αυτό ισχύει τόσο για τους πελάτες όσο και για το προσωπικό και τους συνεργάτες της ΑΓΓΕΛΑΚΑΚΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ.

Όραμα

Στόχος της εταιρείας είναι η συμβολή της στην επιχειρηματική, οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της χώρας.

Πελάτες

Η εταιρία διαχειρίζεται πάνω από 100 επενδυτικά προγράμματα ανά έτος, με το αθροιστικό σύνολο επενδύσεων ανά έτος να ξεπερνά τα 500.000.000 €

Μια ομάδα ειδικών

Αγγελακάκης Αθανάσιος

Κοζανιώτη Κατερίνα

Γιαλαντζή Ευαγγελία

Ρουμανά Κωνσταντίνα

Απόστολος Αγγελακάκης

Σούρλας Ιάσωνας

Ντάμπος Βασίλης

Robin Lindner

Sofia Ribadeneira

Γεωργία Ταταρίδου

Παύλος Μαράκης

Με πολλά χρόνια αποδεδειγμένης εμπειρίας η ομάδα μας είναι η κατάλληλη για να φτάσει την επιχείρησή σας ψηλά

Την εταιρία απαρτίζουν έμπειρα στελέχη με μακροχρόνια εμπειρία και εξειδικευμένες γνώσεις πάνω στο αντικείμενο της δραστηριότητάς της

Η έδρα της εταιρίας βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη στην οδό Δωδεκανήσου 27 στο κέντρο της πόλης και ταυτόχρονα διατηρεί τρία υποκαταστήματα, στη Θεσσαλονίκη Τσιμισκή 34,στην Αθήνα Ρηγίλλης 23, στο Μόναχο Γερμανίας Barthstraße 4 και στο New Jersey 306 Capitol Street στις ΗΠΑ.

Ιδιοκτήτης και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας είναι ο κύριος Αγγελακάκης Αθανάσιος. Με εξειδίκευση στον τομέα της συμβουλευτικής των επιχειρήσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και με αξιοσημείωτο ακαδημαϊκό υπόβαθρο (Economics B.A. – University of Macedonia, Greece, Economics B.A. -–University of Munich, Germany, M.B.A. – University of Oxford, United Kingdom), έχει επιτύχει τη συνεχή ανάπτυξη της εταιρίας και συνεχίζει να την οδηγεί σε ανοδική της πορεία από την ίδρυσή της έως και σήμερα

Η κατάρτιση, ο επαγγελματισμός, η συνεχής εκπαίδευση και οι στρατηγικές συνεργασίες μας καθιστούν ικανούς να ανταπεξέλθουμε και να ικανοποιήσουμε αποτελεσματικά κάθε απαίτηση. 

Η έμπειρη και δυναμική ομάδα της εταιρίας ΑΓΓΕΛΑΚΑΚΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ, διαθέτει κατάρτιση, τεχνογνωσία και σημαντική εμπειρία σε μία πληθώρα έργων, που εγγυώνται την άρτια εξυπηρέτηση και την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στους συνεργάτες της.

Η πραγματική περιουσία της εταιρίας είναι οι άνθρωποί της, που βάσει της πολυετούς εμπειρίας τους στο χειρισμό πολυεθνικών λογαριασμών, προσφέρουν καθημερινά τις ουσιαστικές λύσεις και τις έγκυρες συμβουλές σε κάθε συνεργάτη που επιλέγει την εταιρία ως έναν ισχυρό σύμμαχο στο επιχειρηματικό κόσμο.

Οι Συνεργασίες μας

Οι στρατηγικές μας συνεργασίες